Tuinwerkzaamheden

Hebt u geen tijd of bent u fysiek niet in de mogelijkheid om uw tuin te onderhouden? Of is uw vaste staanplaats op de camping toe aan wat onderhoud? Geen enkel probleem, Ik sta graag voor u klaar! 

In de lente de tegels schoonspuiten, plantenbakken vullen en alles schoonmaken, zodat u in de zomer onbezorgd kunt genieten van uw tuin. Het gras maaien, de heggen snoeien en de vuilnisbakken schoonspuiten behoren ook tot de mogelijkheden. 

Schilderwerkzaamheden

Heeft u muren, deuren of kozijnen die toe zijn aan een nieuwe, frisse laklaag? Ik help u graag! Ook is het mogelijk om trappen te voorzien van een nieuwe kleur. Kortom, ik kan u helpen bij alle soorten schilder klussen in en rondom huis.

Timmerwerkzaamheden

Bent u net verhuisd of de indeling  van uw huis aan het veranderen? Dan stapelen de klusjes zich snel op! Ik kan u onder andere bijstaan op het gebied van het leggen van laminaat en bijbehorende plinten, het in elkaar zetten van kasten of andere meubelen en het ophangen van schilderijen en apparatuur.

 

Overige klussen

Niet alle klussen waarbij ik u kan ondersteunen kan ik vermelden op mijn website. Overige ongemakken die ik voor u op kan lossen: Uw kozijnen en ramen schoonmaken, het leeghalen van uw dakgoot, het schoonmaken van uw auto of caravan, geen klus is mij te gek, ik zorg voor creatieve oplossingen voor uw ongemakken! Staat uw klus er niet bij, neem gerust contact op!

Algemene voorwaarden

Op mijn diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bekijk de algemene voorwaarden als PDF.