Tuinwerkzaamheden

Hebt u geen tijd of bent u fysiek niet in de mogelijkheid om uw tuin te onderhouden? Of is uw vaste staanplaats op de camping toe aan wat onderhoud? Geen enkel probleem, wij staan graag voor u klaar! 

In de lente de tegels schoonspuiten, plantenbakken vullen en alles schoonmaken, zodat u in de zomer onbezorgd kunt genieten van uw tuin. Het gras maaien, de heggen snoeien en de vuilnisbakken schoonspuiten behoren ook tot de mogelijkheden. En vergeet het winterklaar maken van de tuin niet. Mocht u een compleet nieuwe tuin aan willen leggen, zijn wij bereid om de oude tuin eruit te halen en uiteraard zorgen wij in alle gevallen voor het afvoeren van het afval.

Schilderwerkzaamheden

Kunnen uw kozijnen en deuren een likje verf gebruiken?  Of heeft u een kamer die u graag wilt voorzien van nieuw behang en een fris, nieuw laagje verf? Ook trappen voorzien van een goede laklaag, is bij ons geen enkel probleem! We helpen u graag met het uitvoeren van deze klus!

 

Loodgieterswerkzaamheden

Wij kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen bij het ontluchten van uw cv systeem, het verleggen van leidingen of het ontstoppen van afvoeren. Daarnaast kunnen wij ook nieuwe kranen installeren of oude kranen deïnstalleren in uw badkamer of keuken.

Timmerwerkzaamheden

Bent u net verhuisd of de indeling in uw huis aan het veranderen? Dan stapelen de klusjes zich snel op! We kunnen u onder andere bijstaan op het gebied van het leggen van laminaat en bijbehorende plinten, het in elkaar zetten van kasten of andere meubelen en het ophangen van schilderijen en apparatuur.

 

Overige klussen

Niet alle klussen waarbij we u kunnen ondersteunen kunnen wij vermelden op onze website. Overige ongemakken die wij voor u op kunnen lossen: Uw kozijnen en ramen schoonmaken, het leeghalen van uw dakgoot, het schoonmaken van uw auto of caravan, Het verven van uw trappen, in elkaar zetten van (Ikea) kasten etc. Geen klus is ons te gek, wij zorgen voor creatieve oplossingen voor uw ongemakken! Staat uw klus er niet bij, neem gerust contact op!

Algemene voorwaarden

Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bekijk de algemene voorwaarden als PDF.